T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ARTOVA - Gazipaşa İlkokulu

MİNİK KALPLERDEN ÖYKÜ VE MASALLAR KİTABIMIZ ÇIKTI

Minik yürekleriyle kocaman yazılar yazan değerli öğrencilerimize…

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi”, okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımaları, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmaları, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmaları ve düşünce dünyalarını geliştirmelerini amaçlamıştır.

Proje kapsamında, okulumuzda yapılan Anahtar Kelimelerle Hikâye Yazma Yarışmasının okul finalinde öğrencilerimizin yazdığı birbirinden güzel hikâye ve masallar dinledik. Bu yazılar sadece okulumuzda bulunan öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından dinlenmemeliydi. Minik yürekli kocaman yazarlarımızın eserleri herkes tarafından okunmalı ve kütüphanelerinde bulunmalıydı.

Okulumuz öğrencilerinin yazdığı hikâye ve masalları keyifle okuyacağınıza inanıyor, öğrencilerimizin hayal dünyalarında sizlerin de bulunmasını arzu ediyoruz.

Kitabımızın sizlerle buluşmasında bizlere destek olan Artova Kaymakamımız Sayın Erkan ATAM’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun ARSLAN’a çok teşekkür ederiz.

 

30-04-202430-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 14:39 - Görüntülenme: 18
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
KİTAP,