TOKAT / ARTOVA - Gazipaşa İlkokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun Arslan ve Şube Müdürümüz Sayın Hasan Dirican Gazipaşa İlkokulu'nda yapılan 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif EROY'u Anma ,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  programına katıldı. Öğrenciler arasında düzenlenen İstiklal Marşımızı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize süpriz ödüller verildi.

1. Sınıflar 1. Zeynep Eslem DURSUN

2. Sınıflar 1. Zeynep ZEYRA

3. Sınıflar 1. Teoman SEZEK

4. Sınıflar 1. Şamil BALDAN

oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

"Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında Tokat Gençlik Merkezi Liderleri öğrencilerimizle etkinlikler yaptılar.

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI "DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI"

Ock

Okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle beraber Yerli Malı Haftası kutlamaları kapsamında Tokat DİMES meyve suyu fabrikasını gezdiler.

Ock

2023-2024 1. Dönem sonu haftası faaliyetlerimizle öğrencilerimiz hem yeni bilgiler kazanacak hem de eğlenecekler

Ock

19 Aralık 2023 Salı günü saat 11.30'da okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize depremin yıkıcı etkilerinden korunma yolları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gazipaşa İlkokulu İlköğretim Haftasını Kutladı

Gazipaşa İlkokulunda temizlik kurallarına dikkat edilmektedir.

Haz

Matematik Her Yerde Yarışmasında okulumuzda ve ilçemizde dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Haz

4/A Sınıfı Öğrencileri Artova Göleti Mesire Alalnı'nda Mezuniyet Programı gerçekleştirdi.

Haz

1/A sınıfı, yıl sonu gezisi ve pikniği için Artova Mesire Alanına gitti.

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri Okuma Bayramı yaptı.

Okulumuz öğrencileri ilçe kütüphanesini ziyaret etti. 08/12/2022

24 Kasım Öğretmenler Günü Kapsamında Yapılan Etkinlikler